avio karte za letove, jeftine avionske karte, avio tickets, Europa, svijet
  

Wizz air jeftine avio karte
 Wizz air - novost u letovima i jeftinijim avionskim kartama. Euro letovi u euro gradova za malo eura što im i slogan govori. Imate izdvojenu rubriku sa popularno niskim cijenama letova .

Iz Zagreba nažalost možete jeftino letjeti samo u London iz Splita i u Budimpeštu iz Ljubljane u Brussels odnosno Brisel. Pogledajte aktivnu ponudu jeftinih avionskih karata i letite konačno u nekeVam još nepoznate zemlje.
http://www.wizzair.com/
4/5

Spain Air - avionske karte Zagreb - Španjolska
Za Zagreb možete letjeti iz Londona Gatwich, pa iu Pariza sa Paris Charles de Gauelle i iz Dortmunda ( Njemačka). Iz Italije za Duborvnik iz Milan Malpensa i Rome Fiumicino iz Berlina Schoenfeld i Brandenburg. Pa iz Nizozemske, Amesterdama za Split i iz Švicarske Basel-Mulhouse-Freiburg i iz Geneve, Italija, Njemačka. Karte možete kupiti već od 25 eura. Ako jednom godišnje putujete tada ove godine preksočite hrvatske plaže te upoznajte nove kulture.
http://www.easyjet.com
4/5

Flights to Croatia -
Meridijan putovanja
Meridijan putovanja Vam omogućava da na njihovim stranicama provjerite sve letove ( s koje god destinacije na koje god odredište želite), nebitno da li se radi o New Yorku ili Dubrovniku.

Ne razbijate glavu sa presjedanjem i organizacijom puta, uz Meridijan samo trebate uživati i doletjeti do odredišta.

Book your flight i uživajte jer ste platili. Ugodan let!
http://meridijanputovanja.hr/aviokarte
4/5

Spain Air - avionske karte Zagreb - Španjolska
Spain Air konačno je u svoju avio ponudu pridružio i Hrvatsku tj. točnije Zagreb, od sada možete letjeti direktno iz Zagreba u Španjolsku . Pogledajte ponudu ako namjeravate posjetiti neke od Španjolskih gradova.
http://www.spanair.com/
4/5

Avionske karte povoljno
Jeftine avio avionske karte, najjeftinije zrakoplovne karte za sve svjetske destinacije, sustav omogućuje kupnju avio, avionskih karata jefnim klikom online. Rezervacije avionskih karata. Rad sa avio kompanijama Air France, Jat airways, Swiss, American airlines, Alitalia, Tsa, Klm, Lufthansa, Virgin atlantics i naravno Craotian airlines. Rezervirajte svoje avionske karte brzo i jeftino.
http://www.jeftineavionskekarte.com/
4/5

Ulix avionske zrakoplovne karte
Ulix travel kao svoje usluge nudi prodaju aviokarata za sve svjetske destinacije uz gratis transfer do Zagrebačke luke Pleso unutar Zagreba, gratis dostava dokumenata i avio karata na području Hrvatske. Uz jeftine avio karte Ulix travel nudi i savjete kako što najekonomičnije putovati i uštedjeti novac i vrijeme. Povoljne i jefitne avio karte preko Ryan air, Jumo jet.
http://www.ulixtravel.com
3/5

Integral avio zrakoplovne karte
Zrakoplovne avio karte možete rezervirati online za sve svjetske destinacije. Integral Zagreb nudi jeftine avio avionske karte svih svjetskih zrakoplovnih kompanija u Hrvatskoj sa odgodom plaćanja i dosatvom po želji. Avio kompanije sa kojima rade: Lufthansa, Air France,Malaysia, Csa. British airways, Croatia airlines, KLm Royal Deutch Airlines, Adria airways. Pogledajte više o prodaji jeftinih avionskih karata na njihovim stranicama.

http://www.integral-zagreb.hr/hr/avio.htm

5/5

Ryan Air
 Za sada možete letjeti samo iz Zadra za London a iz Pule i za Dublin no kako je cijena karte doista najniža možda da i Vi poletite RyanAirom ? Nažalost imajte na umu da Ryan air od 1.09.2007. više nema letove u i iz Hrvatske.

http://www.ryanair.com

5/5

Nik prodaja avionskih avio karata
 Agencija Nik Split pruža usluge prodaje i nabavke povoljnih avionskih, zrakoplovnih karata. Avionske karte možete razervirati online, mailom, faxom , telefonom ili u njihovoj poslovnici. Plaćanje karata moguće je u ratama na čekove bez kamata. Rade sa kompanijom Iata, potražite avionske karte za destinacije: Australija, novi Zeland, Afrika, Daleki istok, Bliski istok, Južna Amerika, Canada, USa i Europa.

http://www.nik.hr/prodaja_karata/avionske_karte.asp

5/5
  
 web imenik (izdvojeno iz drugih kategorija)