Skijanje
Ponuda za skijanje sa 20% popusta, FIRST MINUTE. Smještaj skijališta, Slovenija, Austrija, Italija i Francuska. Iz velike ponude Meridijan putovanja odaberite aranžmane za skijanje sa 20% popusta još danas. Od Mariborskog Pohorja, Bad Hofgastein, Katschberg,Kirchberg, Sillian u Austriji, Italija Marmolada / Malga Ciapelam, San Martino di Castrozza ili Francuska La Joue du Loup, Valmeinier, Val Thorens.

Veliki izbor od sasmo nekoliko metara udaljeih smještaja od žičare do mirnih smještaja udaljenih od skijaške vreve. Odaberite sami i ne zaboravite na FIRST MINUTE 20% popusta.
http://meridijanputovanja.hr/skijanje/
4/5

Hotel Ilirija Biograd na moru

Hotel Ilirija nalazi se tik uz more, okružen borovom šumom nedaleko gradske jezgre. Hotel Ilirija idealan za za odmor obitelji sa djecom, pruža Wellness odmor. Vrhunska usluga i moderni ambijent.
http://www.ilirijabiograd.com/hotel-ilirija/hi-o-hotelu
3/5

Hoteli Trogir

Hoteli u Trogiru, pogledajte ponudu hotelskog smještaja u Trogiru koji Vam predstvlja Adraitia4u turistička agencija iz Trogira.Tri hotela sa tri zvjedzice te jedan sa četiri zvjezdice. Udaljenost od plaže od 100 metara do 1 kilometra. Pogledajte ponudu i odaberite hotel u Trogiru koji odgovara vašim potrebama. Pogledajte hotel i rezervirajte smještaj.
/adriatic4you.com/1/3.html
3/5

Hotel Adriatic Biograd na moru

Moderno uređen hotel ti uz obalu mora s otovrenim grijanim bazenom i whirpool-om. Pored plaže u Biograd na moru.
http://www.ilirijabiograd.com/hotel-adriatic/ha-o-hotelu
3/5

Jeftine avionske karte
 Jeftine avio avionske karte, najjeftinije zrakoplovne karte za sve svjetske destinacije, sustav omogućuje kupnju avio, avionskih karata jefnim klikom online. Rezervacije avionskih karata. Rad sa avio kompanijama Air France, Jat airways, Swiss, American airlines, Alitalia, Tsa, Klm, Lufthansa, Virgin atlantics i naravno Croatian airlines. Rezervirajte svoje avionske karte brzo i jeftino.
http://www.jeftineavionskekarte.com/

 
4/5

apartmani Pula
Apartmani u Puli i okolici. Pula, Medulin, Banjole, Pješčana uvala. Smješteni u mirnim zonama, svega nekoliko stotina metara od plaľa, idealni su za ugodan i relaksirajući odmor.

http://adria.calypso-travel.com

3/5

Marina Frapa - Trogir

    na stranicama Marine Frapa: možete pogledati cijene godišnjih vezova, za standardne dimenzije brodova. marina Frapa na jedinstvenom je mjestu u Dalmaciji. Ostale usluge marine trogir možete dodatno i bolje pogledati na samim stranicama marine Frapa. Godišnji vezovi, cijene, pogodnosti...
http://www.marinafrapa.hr/
3/5

Sailing Europe

 Sailing Europe - tvrtka je smještena u zagrebu a nudi veliki izbor jedrilica za iznajmljivanje U svojoj charter ponudi broje više od 1000 jedrilica, zato krenite i odaberite sa kojom jedrilicom želite isploviti. Sun Odyssey , Bavaria, Sun Fast samo su neki od charter ponude jedrilica tvrtke Sailing Europe. Želite krstarite sa Sun Odyssey - om ili možda novim modelom Bavaria jedrilice... Pogledajte i saznajte više o ponudi charter jedrilica na stranicama...
/www.sailingeurope.com
3/5

Apartmani Porat otok Krk
    Na otoku Krku, u malom mjestu Porat možete iznajmiti apartmane za dvije i četri osobe. Apartmani na Krku, Porat nalaze se samo na 50 metara udaljenosti od mora. Smještaj za iznajmljivanje omogućava Vam odmor od masa ljudi i brzog ritma života. Blizina dućana, plaža, FFK plaža, riblji restorani, Crkva, samostan, ostaci rimske vile.. Želite li se uistinu bezbrižno odmarati pogledajte apartmane za iznajmljivanje na Krku u mjestu Porat. Apartman s pogledom na more, tri zvjezdice... Osigurani parking, terasa, dozvoljeno s životinjama... Uživajte u apatmanima Porat, otok Krk
http://www.kupoprodaja.com/krk-apartmani-smjestaj/
4/5

Destinacije.com
    Prirodne ljepote u vodama Vašeg desktopa ? ne nije onaj virus screenasaver sa Vibicama...no želite li i Vi da na Vašem desktopu cure kojekakvi domaći potoci, rijeke, planine, špilje...ili planirate izlet u neku masturizmu nepoznatu lokaciju tj. destinaciju , Vi ekipa, džip, pas, mačka ? ...krenite put stranica Destinacije.com jer kako ime kaže....ima ih...na nekima sigurno niste bili, za večinu ste možda čuli...no ove stranice Vam pružaju prilku da neke i vidite...iz naslonjača..naravno..
http://www.destinacije.com
4/5

Zora apartmani
    Otok Rab jedan je od ljepših otoka na sjevernom jadranu. Tražite li apartmanski smještaj iznajmljivanje soba a nalazite se na Rabu zapravo stojite na glavnom trgu u Loparu nema razloga ne provjeriti što na svojim stranicama nude zora apartmani koja je nekoliko trenutaka od Vas.
http://www.zora-apartmani.com/
4/5

Ekskluzivni apartmani
    pored uobičajenih standardno dobrih apartmana postoje i oni ekskluzivni, apartmani visoke kategorije koji udovoljavaju i najvišim zahtjevima gosta. U Hrvatskoj postoje luksuzni apartmani a dostupni su i na webu, ovim upisom otvaramo kategoriju ekskluzivnih apartmana
http://www.kupoprodaja.com/turizam/ekskluzivni-apartmani.htm
4/5

Ekskluzivni apartmani Vodice
    tražite li privatni smještaj najviše kategorije a dovoljne su Vam 4 zvjezdice, savršeno uređeni luksuzni apartmani čekaju na vas u Vodicama...
http://www.apartmanivodice.com/
3/5

Zagreb hotel
    
Luksuzni hotel u Hrvatskoj velikog kapaciteta smještaja. Jedan od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj i Zagrebu. Hotel u centru Zagreba sa dugom tradicijom i kvalitetnom uslugom.Palace hotel nudi mnoge mogućnosti smještaja za jednog čovjeka i za grupu ljudi.

http://www.palace.hr/
3/5

Hotel Central
Hotel u Zagrebu u blizini željezničkog kolodvora. Iznajmljivanje luksuznih apartmana i velikih soba u centru Zagreba po prihvatljivima cijenama. Hotel Central u Zagrebu nastanjen je u spomeniku kulture a hotel je zaživio 2001. godine i od tada je jedan od najboljih hotela u Zagrebu za poslovne ljude u blizini kolodvora.
http://www.palace.hr/
3/5

Zagreb

Tražite li kvalitetan i povoljan kratkoročni najam stana ili privatnog smještaja u Zagrebu, provjerite ponudu privatnog najma stanova na stranici Apartmani Zagreb

http://www.zagreb-apartment.com
3/5


Dubrovnik apartments
 Ukoliko želite upoznati čari starog grada Dubrovnika, njegove zidine, povijest i kulturu svakako potražite apartmane u Dubrovniku sa 4 ili 5 zvjezdica. Luksuzno opremljeni apartmani smješteni u gradu Dubrovniku omogućiti će Vam nesmetan odmor i lijepu zabavu.

Upoznate Dubrovnik iz prve ruke, smjestite se u našim apartmanima i uživajte u odmoru.
/http://www.sipa-apartments.com

4/5
 web imenik (izdvojeno iz drugih kategorija)