Krušne peći

Želite li krušnu peć imate u svojem vrtu, na svojoj terasi ili u ugostiteljskom objektu, obratite nam se tvrtci Slavujček.Stogodišnje iskustvo kojim se ponose omogućava im da slože krušnu peć "naših djedova", ali i da Vaš ugostiteljski objekt ima funkcionalnu krušnu peć koja zadovoljava sve Vaše profesionalne potrebe.

Za svaku peć Slavujček radi pojedinačne nacrte, kako bi bile orignalne za svakog naručitelja..

http://www.slavujcek.hr
4/5

Krušne peći
Krušne peći obitelji Milčec nalaze se u najeminentnijim pizzerijama glavnog grada ali i ostataku Hrvatske. D.G. Stara Sava, Dalmatino, Kuglana, Grof, Delfino (Lovran), Hanibal (Hvar), Lučica (Split), tek su dio niza.

Šetajući ulicama Praga, Plzena, Košica pa i Banske Bistrice vjerojatno ćete u potrazi za toplom pizzom pronaći upravo onu iz naše krušne peći.
http://www.milba.hr/
4/5

DeCarina krušne peći
Više od 30 godina obitelj De Carina projektira i gradi kamine i krušne peći a naše je ime postalo simbolom kvalitete u Primorsko goranskoj županiji ali i širom Hrvatske.

Dugogodišnjim smo radom osigurali visoku razinu izvedbe i dizajna te sigurnost vaših domova. Kamine gradimo samo najkvalitetnijim materijalima i oblažemo hrvatskim i svijetskim kamenom.
http://www.decarina-kamini.com
4/5

Ante krušne pećice
Tražite li izvođača koji bi mogao narpaviti lijepu i funkcionalnu krušnu peć posjetite i stranice zgodnog imena Ante. Na izbor se nudi više različtih modela ali prijektiranje krušne pećice po mjeri...
http://www.kamini-ante.com
4/5
  
web imenik (izdvojeno iz drugih kategorija)