šeširići i kape za bebe i djecu sa UVA UVB 50+ zaštitom od sunca
  

C&A šeširići Uv zaštita
C&A u svojoj velikoj ponudi ima i šeširiče, kape i marame sa UV zaštitom od sunca za male bebe i manju djecu. Po vrlo prihvatljivim cijenamam, za 55 kn možete kupiti vesele kapice - safari sa vezanjem koja je lijepa i pruža zaštitu od Sunca za Vašeg mališana. Trk u auto i do City centra pogledajte kape, nećete požaliti.
http://www.c-i-a.hr/

4/5

Kape i odjela ua kupanje sa UV zaštitom
Konačno i u Hrvatskoj, dakle kape i kombinezoni za kupanje . Pogledajte na stranicama i izaberitie modele za sebe. U svakom slučaju malo su skuplji nego na originalnim stranicama u GB. No svakako se veselimo što ih sada možemo kupiti i u Hrvatskoj.
http://konfidence-hr.com
4/5

Baby banz šeširi UV zaštita
Babybox nudi veliki izbor šeširića i kapa za djecu sa UV zaštitom. Neki od modela su i safari kape za kupanje koje je moguće prilagoditi opsegu glave. Štite glavu i vrat. Beby šeširići, Kids šeširići te kape i šeširići za kupanje. Veseli i šareni modeli za bebe, djecu. Pogledajte sveukupnu ponudu.
http://www.babybox.com.hr
4/5

Špranja kape sa UV zaštitom
Modeli za djecu i odrasle, tvrtka Špranja prodaje na svojim stranicama. Modeli safari kape u tri varijante. Model za djecu i dva za odrasle. Nisu se baš potrudili oko boja i uzoraka ali ok.


Bitno je da štiti od štetnih Uv zračenja.

http://www.spanja.com

4/5

Lancuna kape sa UV zaštita
Kape i šeširiću za bebe, djecu i odrasle. Tri su modela u jednoj boji. Dakle nema veselih motiva i uzoraka. Zaštita za glavu i ramena sa safari kapom.
http://www.lacuna.hr
4/5

Mala Arta šeširi UV zaštita
Tgovina i web shop Mara Arta u svojoj ponudi ima i šeširiće i kape za djecu i bebe sa UV zaštitom UPF 50+. Šeširi i kape sa Uv zaštitom imaju efekt hlađenja i potrebni su svakoj bebici ali i manjoj i većoj djeci. Sačuvajte glavicu svojem djetetu i kupite šeširić te zasirugno nećete požaliti.

Cijene su malo veće od prosječnih kapa ali isplati se uložiti jer sigurnost naše djece je najbitnija. Iako nemaju previše dezena na odabir već su u bijeloj boji ili boji pjeska isplati se kupiti. Šeširi i kaše sa UV zaštiotom od sunca.

http://www.mala-arta.com

4/5

Mama voli Gabi kape i šeširi
Tvrka Mama voli Gabi bavi se prodajom Sole Mio šeširića i kapa koji pružaju zaštitu od štetnih UV zraka. Modela ima stotine u različitim bojama i dezenima. Šeširići, kape , šilt kape, safari kape. Odluka je na Vama. UV zaštita od sunca je bitna za male bebice ali također za manju djecu.
http://mvg.hr/
4/5
  
 web imenik (izdvojeno iz drugih kategorija)
zaštita od sunca