like a bike, puki, bicikli za djecu od dvije godine, ravnoteža, dječji drveni bicikli
  

Like a bike bicikli za djecu
Like a bike bicilić za djecu napravljen je od drveta tj. od brodske šperploče koja je vrlo izdrživa, podnosi udarce i podražaje. Like a bike bicik bez pedala ima 2 godine garancije iako će izdržati mnoga bacanja i udarce. S Like a Bike-om dijete uči održavati ravnotežu, jer nema pedale.


Primjeren je djeci od 2 godine. Napravljen je od netoksičnih materijala i ima EN71 normu za sigurne igračke.

http://www.likeabike.hr

4/5

Wishbone drveni bikiklić bez pedala
Slatki, veselog dizajna dječji drveni biciklić kji kako kažu raste sa vašim djetetom. 3u1 drveni biciklić bez pedala, za djecu od dvije godine starosti, prva varijanta ima 3 kotača onda se pretvara u model sa dva sa savinutom glavnom prećom prema dolje a treća varijanta prema gore. nagrađen je 2009. kao najbolja igračka. Potiče dijete da savlada ravnotežu ali bez pedala. Djeca su oduševljena vožnjom na takvom biciklu a to je faza kada kolica više nisu najdraže volizo vašeg djeteta.
http://www.male-stvari.hr/
4/5

Wooden Bike - biciklić za djecu bez pedala
Wooden Bike ili prvi biciklić moguće je kupiti u dva različitia modela, jedan je tigar a drugi police. Dječji drveni biciklić koji nema pedale a pogodan je za dvogodišnjake i torgodišnjake. idealan je da dijete nauči svladati ravnotežu i motoriku upravljanja biciklom.


Wooden bike ručne je izrade i izrađen je od brezine šperploče a težak je samo 3,5 kilograma. Vrlo je izdržljiv i čvrst.Može se vozizi i po kući i stanu jer ne ostavlja tragove na parketu.

http://www.bikezone.hr/

4/5
  
 web imenik (izdvojeno iz drugih kategorija)
geodezija