Web imenik:

 

 
   
   home 
   Web imenik 
   Web oglasi 
   intervjui sa..
   Web shop 
   


   
   Web imenik - rubrike
   dom
   posao
   igre
   internet
   društvo
   sport 
   rekreacija 
   umjetnost 
   novosti 
   izrada 
   web
   oglašavanje
   tisak
   iznajmljivanje
   kupovina
   tvrtke
   prodaja
   izvori podataka
   fotografije
   zdravlje 
   znanost 
   računala
   djeca i mladi
   iznajmljivanje
   moda/fashion 
   dijaspora 
   za žene
   proizvodnja 
   tečajevi 
   turizam 
   
   2005 
   2006
   2007 
   2008 
   2009 
   2010
   2011
   2012
   siječanj 12 
   veljača 12 
   ožujak 12  
    travanj 12 
    svibanj 12 
    lipanj 12 
   srpanj 12 
    kolovoz 12 
    rujan 12 
   listopad 12 
    studeni 12 
   prosinac 12 
   2013
   
   sunčane naočale 2012
  kape sa UV zaštitom
   dječja kolica
   lastminute putovanja
   dječji krevetići
   autosjedalice za djecu
   fredov obruč za plivanje
   rođendanske čestitke
   tečaj engleskog jezika
   zaštita na radu
   
   
   Seoski Turizam 
   Stomatološka ordinacija 
   Dom.com.hr
   Wollbett madraci 
   Iq testovi
   Daleka putovanja
   Gorski Kotar Sobol
   
   
   
 
Bazeni i saune
 
 
putovanjaKolovoz zadnji mjesec ljetnih opuštanja - Kolovoz zadnji mjesec ljetnih opuštanja - iako je tak počeo mjesec kolovoz je ujedno i zadnji mjesec svih ljetnih aktivnosti, godišnjih odmora, kratkih haljina, veselih boja i kupanja. Ako ste u srpnju naporno radili onda se sigurno veselite kolovozu u koji smo zagazili. Ljetni godišnji odmor veselje je svih radnika i malih mravaca koji cijelu godinu rade za ljeto i odmor. No ukoliko još niste odlučili gdje ćete provesti odmor predlažemo da pogledate ponudu lastminute putovanja jer za novčiće koje biste potrošili na smještaj u lijepoj našoj možete uživati u nekoj drugoj zemlji i upoznati i "njihovo najljepše more i plaže". Prijedlog je svakako da se odmorite u putovanja Grčka jer ćete se zaljubiti u prekrasne pješčane plaže i posebnost kulture, no na raspolaganju vam ostaju i putovanja Egipat a za one ipak hrabrije i dubljeg džepa predlažemo daleka putovanja . Nemojte predugo razmišljati, Hrvatska obala i otoci jesu lijepi ali su Vam pod nosom, upoznajte i druge kulture i vratite se puni fotografija i doživljaja i na kraju pazite što činite!
 
 
drvene fasadeDrvene fasade - danas su sve češći izbor pri opremanju modernih domova, kuća. Prirodnog i lijepog izgleda, drvene fasade Galeković hit su današnjice te je puno bolji izolator od opeke. Drvene fasade ekološki su prihvatljive te se uklapaju u svaki tip okoliša, te djeluju vrlo toplo. Drvena fasade je malo veća investicija, no dugoročno gledano vrlo isplativa.

Drvene fasade moraju zadovoljiti niz uvjeta - potrebno je da je otporna na visoke ali i niske temperature, otporne i izdržljive na savijanja te naravno lako održavanje. Ovisno o podneblju gdje se nalazi nekretnina na koju postavljate drvenu fasadu, održavanje je potrebno svakih 5 do 10 godina. Ovisno o tipovima premaza za drvo i uvjetima kojima je svakodnevno izložena.
 
Žužul braća RNK SplitRadnički nogometni klub Split - opet je pokazao da može i zna. Njegova povijest pokazuje kolika je zapravo vrijednost ovog nogometnog kluba jer danas opet nakon dužeg perioda klub je svrstan u 1. HNL (Hrvatsku Nogometnu Ligu) te dovođenjem nekih od vrsnih nogometaša popravlja svoj poredak na ljestvici.


Davne 1912. godine u Splitu je osnovan Radnički nogometni klub Split koji je tada nosio ime "Anarh".

Klub je bio pred raspadom kada su u njega odlučili investirati poduzetnici Braća Žužul te su postali vlasnici te su danas na pozicijama Predsjednik kluba Slaven Žužul a Jozo Žužul dopredsjednik kluba, što se pokazalo odličnim poslovnim potezom jer i rezultati kluba tome govore u prilog..
 
djecaDjeca naše najveće blago- roditelji znaju da su djeca zaista naše najveće blago pa ih tako i tretiramo. Svi za svoj djecu želimo najbolje te prema toj misli i kupujemo opremu koja je najbolja ili najbolju koji si možemo priuštiti. Kada se prinova dođu u obitelj sva pažnja je usmjerena prema tom malom krasnom biću. No pripreme za dolazak bebe su velike, moramo se pripremiti sa svom pratećom opremu kako bismo si olakšali svakodnevni život sa mali bićem.

Početak su dječja kolica no ponuda je ogromna pa često ni sami ne znamo kakva nam trebaju. Kolica će vam trebati do 2 godine starosti djeteta pa kolica moraju biti kvalitetna, ali opet ne tako teška i glomazna da ih možete pospremiti u prtljažnik svog automobila. Cijene variraju od par stotina kuna do par tisuća kuna, no pametnije je uložiti malo više novaca jer kolica su prijevozno sredstvo za bebe i roditeljima olakšavaju svakodnevnicu. Dječji krevetići su nezaobilazna oprema ali kupovina kinderbeta nije toliko komplicirana kao kupovina kolica. Krevetić bi trebao imati zaštitu sa sve 4 strane, dobar madrac i podnicu a ostalo je luksuz.

Autosjedalice za djecu su skup accessories ali prijeko potreban jer sigurnost u ionako opasnoj vožnji autom je najbitnija. Romer, Maxy Cosi ili neki drugi, danas je sigurnost na prvom mjestu a rezultati crash testova dostupni su jednim klikom rezultati crash testova za autosjedlice. Kupite najbolju autosjedalicu i birajte pametno, danas postoje i autosjedlice u kojima dijete može biti sigurno od 8-35 kilograma i s tom investicijom neće pogriješiti.

A sad je i more na vidiku, pa naravno ne zaboravite svome djetetu pružiti najbolju zaštitu od UV zraka, kape za djecu sa UV zaštitom te naravno osigurajte im bezbrižno kupanje uz Fredov obruč za plivanje.
 
parketi podoviPodovi i trajnost- pri uređenju interijera našeg životnog prostra tražimo najidealnija rješenja za naše potrebe i budget. Bitno je ne pogriješiti u odluci jer podovi nisu mala stavka u proračunu pri uređenju, stoga dobro razmislite o svojim portebama te naravno ovisno o tome se odlučite za najbolje vrste podova za svoj dom. Odabir je velik te su promjene na tržištu vidljive svaki dan, recimo postoji parket koji se postavlja u kupaonice, što je prije bilo nezamislivo jer drvo bubri u dodiru sa vodom i pod utjecajem vlage truli. No rješenja koja se danas nude su zaista velika.

Keramičke pločice se postavljaju na terase, kupaonice, kuhinje ali također to nije imperativ. Parketi su puno kvalitetniji odabir u usporedbi sa drguim vrstama podova. Laminati - danas im je izbor zaista velik te raspon cijene od 20 kn do 800 m2. U izračunu će Vam pomoći - izračun cijene parketa za površinu prostorije.

Izbor je na Vama, prije kupnje naučite sve o podovima, vrstama i proizvođačima. Znajte da kad se jednom odlučite nećete mijenjati podnu oblogu već će trajati desetak godina izuzev naravno tepisi koje često mijenjamo.
 
Ideje za rođendaneRođendani i slavlje - proslave rođendana ili tulumi su druženja na kojima se uglavnom svi obro zabavljaju i odmiču od svakodnevnice. Ideje za proslavu rođendana s godinama izgubimo ali pronašli smo site rodjendaniideje.com koji nudi pregršt ideja za proslave rođendana. Tematske proslave rođendana vole djeca ali i odrasli. Par ideja za proslave rođendana kako proslaviti 18 rodendan (za cure), Proslava rođendana za odrasle, proslava dječjih rođendana, proslava rođendana u kinu, dječji rođendani hrana, dječji rođendani ideje, proslava dječjih rođendana, dječji rođendani igre, dječji rođendani pozivnice, dječji rođendani torte, jeftina proslava dječjeg rođendana. Ovo su samo neke od ideja koje predlažu na site-u sigurni smo da će Vam pomoć oko organizacije rođendanskog tuluma a pogledajte i rođendanske čestitke
 
tečajevi engleskog jezikaEnglish please - ako ste i Vi jedan/a od onih kojima je komunikacija sa straniim državljanima nemoguća jer je Vaše znanje engleskoj jezika "krhko", tako i sa upoznavanjem lijepih strankinja na plaži onda je vrijeme da Vam se upali i alarm te da popravite rupe u mogućoj komunikaciji. No šalu na stranu, danas je znanje engleskog jezika zapravo imperativ, bez znanja engleskog danas ste kao i slijepac.

Engleski jezik je jezik kojeg morate znati - imperativ. No da bismo Vam olakšali sramotu i neznanje, izdvojili smo ljetni intenzivni tečajevi ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika za srednjoškolce i ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika za odrasle. Počnite sa učenjem ovo ljeto uz vodstvo Venivocalis -tečajevi engleskog jezika.
 
uklanjanje virusa sa računalaYour computer might be at risk - kada vidite ovaku poruku na zaslonu svog računala sigurno je vrijeme da shvatite da je i računalo stroj kojem treba servis računala kao i uklanjanje virusa, pogotovo ako ga često korisitite.

Ne nemojte paničariti, pozovite stručnjake neka odrade svoj posao jer ipak Vaše računalo zaslužuje pobijediti u borbi sa Trojanima, virusima i crvima.


Priuštite svom ljubimcu servis ili redovito održavanje računala, te nikako ne zaboravite instalacija antivirusnih programa
 
Zaštita na radu - za sve poslovne objekte i urede koji se još uvijek nisu uskladili sa novi zakon o zaštiti na radu , svakako preporučamo da to učinite uz pomoć - energetsko certificiranje
 
umjetni nokti ugradnjaVeseli i uređeni notki - Umjetni nokti ne samo kako način uljepšavanja već i savršen odabir za skirvanje posljedica griženja nokti. Osim što ćete imati lijepe nokte natjerati će Vas da se odviknete ionako ružne navike.


Pribor za nokte pomoći će Vam u svakodnevnoj brizi za izgled i zdravlje nokti i ruku. gel za nokte, Uv lampe te svi materijali za nokte možete pronaći na jednom mjestu - ugradnja umjetni nokti
 
 
 
 
 

 
POLITIKA PRIVATNOSTI