Web imenik:

 

 
   
   home 
   Web imenik 
   Web oglasi 
   intervjui sa..
   Web shop 
   


   
   Web imenik - rubrike
   dom
   posao
   igre
   internet
   društvo
   sport 
   rekreacija 
   umjetnost 
   novosti 
   izrada 
   web
   oglašavanje
   tisak
   iznajmljivanje
   kupovina
   tvrtke
   prodaja
   izvori podataka
   fotografije
   zdravlje 
   znanost 
   računala
   djeca i mladi
   iznajmljivanje
   moda/fashion 
   dijaspora 
   za žene
   proizvodnja 
   tečajevi 
   turizam 
   
   2005 
   2006
   2007 
   2008 
   2009 
   2010
   siječanj 10 
   veljača 10 
   ožujak 10 
   travanj 10 
   svibanj 10 
   lipanj 10 
   srpanj 10 
   kolovoz 10 
   rujan 10 
   listopad 10 
   studeni 10 
   prosinac 10 
   2011
   2012
   2013
   
   fredov obruč za plivanje
   apartmani Vis
   kampovi
   učenje engleskog
   mršavljenje
   odličan krevet
   umjetni nokti
   
   
   Seoski Turizam 
   Stomatološka ordinacija 
   Dom.com.hr
   Wollbett madraci 
   Iq testovi
   Daleka putovanja
   Gorski Kotar Sobol
   
   
   
 
Kuhinje i kupaonice
 
 
brojač kovanicaBrzi brojači kovanica - ako se u svom poslu susrećete sa brojanjem kovanica sigurno znate koliko je to naporan posao u kojem se lako može pogriješiti. Upravo iz tog razloga su izmišljeni apartati za brojanje novčanica i kovanica. Umjesto da gubite vrijeme pokušavajući točno izračunati koliko kovanica ima ...fino ih ubacite u poseban aparat i on sam izbroji o kojoj količini novčića se radi.

Predstavljamo Vam brojač kovanica CH 550, sa njime možete brojati ali i sortirati kune i eure. Postoje tri nivoa brojanja, slobodno, fiksno i grupno. CH 550 može izbrojati 216 kovanica u minuti...više o svemu saznajte ovdje
 
ljeto 2010Konačno zasluženi godišnji odmor - iako nas je sve pomela ova tzv. recesija i svi krizni porezi ipak se svi veselimo konačno zasluženom godišnjem odmoru, kojeg svi redom "troše" u ljetnim mjesecima. Odmoriti se i napuniti baterije jako je bitno jer je to jedini ispušni ventil koji nam daje snagu za nadolazeću radnu godinu. Ako ne spadate u one sretnike koji imaju kuću na moru ili jahtu u marini, svakako trebate razmišljati o iznajmljivanju apartmana. Jedna od preporuka svakako je ˙apartmani Pag ako ste jedan od onih što žele partijati po cijele dane i noći, idealno odredište za mlađu populaciju.Apartmani Vis su kao stvoreni za avanturiste i eksplorere željne novih uzbuđenja i svakako kupanja na netaknutim plažana i prelijepim uvalama. Ako ipak pripadate skupini onih koji vole ne umarati glavicu o kuhanju i pospremanju pogledajte ponudu hoteli Hrvatska i pronađite odogovarajući hotel na hrvatskoj obali ili otoku. A ako Vas niti jedan od gore navedenih tipova smještaja ne zanima, već volite zaspati i buditi se na plaži uz more pogledajte ponudu kampovi Hrvatska Što god da odlučili želimo Vam lijep i savršen odmor koji ste ionako zaslužili.
 
fredov obruč za plivanjeUčenje plivanja - svi se radujemo ljetu, a najviše moru i kupanju. Kao i mala djeca, koja u početku sa strahom i zadrškom gledaju prema velikom plavetnilu. No plivanje osim što je zdravo kao fizička aktivnost mora biti sigurna i ugodna pogotovo za bebe i djecu. Swimtrainer, Fredov obruč za kupanje pruža nam sigurnost dok smo sa dijetetom u vodi. Fredov obruč je posebni obruč za kupanje koji dolazi u tri veličine i boje. Crveni - početnih i najsigurniji, žuti i narančasti. Kako bi sa sigurnosti provodili dane godinšnjeg odomroa sa svojom bebom u vodi pogledajte više Swimitrainer
 
velečasni zlatko sudacRent a car split - želite da vas auto čeka na aerodromu kada sletite? ne znate kome se obratiti?


Rent a car Split
 
 
učenje engleskog jezikaI vi možete naučiti engleski jezik - da, potpuno nam je jasno da se nećete složiti sa našom tvrdnjom. Čak ćemo se Vama i složiti uz dodatak "ako ne promjenite". Znači ako ne promjenite način na koji učite jezik nećete ga naučiti. Mišljenja smo da uspjeh ovisi i o učitelju a ne samo o marljivosti učenika. Ako je učitelj nemotiviran, ako Vas je puno u razredu tada sigurno nećete naučiti jezik, čak bi i sa hrvatskim imali problema. No zamislite da engleski učite u malim grupama sa učiteljem, učiteljicom zapravo, koja ima vremena volje i motiva posvetiti se svakom polaziku ? To je ipak nešto drugo, zar ne ? Posjetite tečaj engleskog jezika i saznajte više .
 
lako mršavljenjeJoš nije kasno - godina je bila pomalo depresivna i neobećavajuća, tako ste se i vi osjećali ? Sramite se pojaviti u kupaćem kostimu na plaži punoj ljudi ? NIste skinuli višak kilograma ?

Imamo rješenje za mršavljenje ne morate se bojati možete popraviti svoj izgled i istopiti višak kilograma uz pomoć provjerene UN dijete. Pridržavajte se programa dijete i ponosno pokažite svoje vitko tijelo.
 
odličan krevetSpavam snom pravednika - za takav lijep i neisprekidan san zaslužan je svakako i krevet na koje spavate. I svakako je bitno kakav je madrac na kojem ležite i odmarate svoju kralježnicu. Ako želite uložiti u svoje bolje sutra, zdravlje i svakodnevnicu svakako morate imate kvalitetan krevet i madrac.

Budite se odmorni, zadovoljni bez tegoba i bolova u vratu i kralježnici. Provjerite i naučite zašto je pametno imati kvalitetnu podlogu za spavanje.
 
lijepi noktiNjega i ukrašavanje noktiju - svaka žena koja drži do sebe zna kako se redovitom njegom dolazi do ljepog izgleda. Želite li se pokazati u pravom svjetlu svakako ćete se pobrinuti i da nokti na Vašim rukuma šalju poruku ljepote, uređivanje noktiju je i zabavno i može Vas dodatno istaknuti.

Lijepi i uređeni nokti više ne moraju biti luksuz i ne morate po "njih" odlaziti u salon već možete sami prionuti na posao. Umjetni nokti
 
houses for saleMoja kućica moja slobodica - svake godine u vrijeme ljetnih mjeseci se nađete u istoj situaciji, tražite smještaj duž obale lijepe naše? Možda je stvarno vrijeme da otvorite čarapu ili jednostavno pogledate kredite i pronađete lijepu kućicu ili komad zemlje.

Houses for sale Croatia nudi veliki broj luksuznih kuća i manjih kućica uglavnom u Dalmaciji i udaljenim i lijepim otocima. Pogledajte ponudu i zasigurno ćete pronaći neku za svoj gušt.
 

 
POLITIKA PRIVATNOSTI