Web imenik:

 

 
   
   home 
   Web imenik 
   Web oglasi 
   intervjui sa..
   Web shop 
   


   
   Web imenik - rubrike
   dom
   posao
   igre
   internet
   društvo
   sport 
   rekreacija 
   umjetnost 
   novosti 
   izrada 
   web
   oglašavanje
   tisak
   iznajmljivanje
   kupovina
   tvrtke
   prodaja
   izvori podataka
   fotografije
   zdravlje 
   znanost 
   računala
   djeca i mladi
   iznajmljivanje
   moda/fashion 
   dijaspora 
   za žene
   proizvodnja 
   tečajevi 
   turizam 
   
   2005 
   2006
   2007 
   2008 
   2009 
   2010
   2011
   2012
   siječanj 12 
   veljača 12 
   ožujak 12  
    travanj 12 
    svibanj 12 
    lipanj 12 
   srpanj 12 
    kolovoz 12 
    rujan 12 
   listopad 12 
    studeni 12 
   prosinac 12 
   2013
   
   hoteli Hrvatska
   iznajmljivanje apartmana
   luksuzni apartmani
   dječji krevetići
   autosjedalice za djecu
   umjetni nokti
   wellness fotelje
   poslovno obrazovanje
   make up šminkanje
   
   
   Seoski Turizam 
   Stomatološka ordinacija 
   Dom.com.hr
   Wollbett madraci 
   Iq testovi
   Daleka putovanja
   Gorski Kotar Sobol
   
   
   
 
Bazeni i saune
 
 
DijamantDijamanti i njihov značaj - Žene i dijamanti imaju neku zajedničku točku (možda ljepota) jer žene jednostavno ne mogu odoljeti dijamantima, pa čak i onim minijaturnim na naušnicama ili prstenu.

No koliko zapravo znate o dijamantima? Kako prepoznati pravi dijamant počnimo od srži. Da biste ih uopće cijenili morate upoznati osnove.

Gradiranje dijamanata, cijena dijamanata, podrijetlo dijamanta, oblici i boja dijamanta . Pročitajte više na Dijamanti .info pogledajte najskuplje dijamantne naušnice i najskuplji ukradeni dijamanti.
 
 
trogir putnička agencijaDalmacija i godišnji odmor- ljeto nam je stiglo, sad je sezona poludjelih putovanja prema morskim destinacijama, te će tako biti do poćetka školske godine. Ako još niste odlučili gdje, kako i sa kim biste išli /organizirali svoj godišnji odmor svakako preporučamo Adriatic4you putničku agenciju koja će za vas odabrati najbolje prema vašim željama i mogućnostima. Da li tražite smještaj u hotelu, apartmanu ili luksuznoj vili na području Trogira i Splita? Pogledajte ponudu smještaja na njihovim stranicama i dogovorite nezaboravni ljetni odmor 2012. godine.
 
rođendani ideje proslavaRođendani i proslave istih - zašto s vremenom (s godinama) prestanemo slaviti rođendane kao da smo prestari? No ipak mislimo da bi se svaki rođendan trebao proslaviti bez obzira na godine, jer ipak samo jednom u životu imate osamnaest godina ( 18. rođendan proslava, 40. rođendan proslava) zato makar i u skromnoj atmosferi u krugu dragih prijatelja i obitelji uvijek proslavite rođendana. 40. Fotografiranje rođendana će ostaviti vječnu uspomenu na rođendan s dragim ljudima. Ne zaboravite tuđe pa ni svoje rođendane slavite svake godine ako treba samo uz kavu i kolače. Ideje za rođendan
 
testovi inteligencijeMozgalice - Osnovna ljudska potreba je razmišljanje, po tome se i razlikujemo od ostalih živih bića. Ajmo na kratko zaboraviti akcijske junake, barbike i ostale stvari koje nam se tako reći smiješe s polica u dućanu.

Sa velikom sigurnošću možemo reći da Vi kao roditelj sigurno ne biste odbili svoje dijete kada bi vas zamolilo da složi Rubikovu kocku?!? Ovakvim igrama "mozgalicama" vježbamo svoje moždane vijuge. One potiču na razmišljanje, logiku, finu motoriku, apstraktno razmišljanje i sl. Mogli bismo reći da si u neku ruku zarazne. Pročitajte više o Asperger sindrom

Potiču intelekt djece i odraslih te njihovu maštu, a uz sve to konstruktivna zabava nije na odmet. Ove igračke su obično izrađene od drveta s dodacima kao što su plastični prstenovi, plastične špagice i sl. Nema straha od štetnih materijala i boja.

Za usavršavanje kombinatoričkih vještina dobar su pokazatelj 3d puzzle. Uz njih može uživati cijela obitelj, na Vama je samo da odaberete motiv: leptir, zmaj, kip slobode, toranj i sl. Pročitajte savjete kako povećati inteligenciju .
 
  nakit ogrliceModni dodaci za žene must have- Žene su ponekad veoma komplicirana bića, teško je svima udovoljiti. No, nakit je nešto što bi svaka žena morala imati, ima ga raznog zbog čega se dobro treba paziti kod odabira.

Duga ogrlica je odlična jer ide na sve tako da ne morate paziti što oblačite. Kratke ogrlice s privjeskom možete kombinirati isto sa puno stvari. Mora biti dovoljno upečatljiva da je možete nositi samostalno, a opet dovoljno decentna tako da možete nositi druge stvari preko nje. Sjajna ogrlica (ogrlica sa stavom) je odličan i brzi način da dnevni look preobrazite u noćni.

Mala crna haljina cocktail dress traperice i obična majica, i dalje će imati veliki utjecaj na Vaš look. Široke plosnate naušnice ne moraju nužno biti dosadne. Vašem izgledu mogu dati završni dodir i ako želite postići minimalistički izgled, karike su odlične za to. Možete ih nositi svaki dan.

Plosnate, debele narukvice, dosta žena misli da su teške i nespretne pa je to razlog da ih ne nose. Ako ih baš ne volite, slobodno stavite niz tanjih narukvica, jer će efekt biti potpuno isti. Veliki prsten se ne mora nužno slagati sa ostalim bojama koje imate na sebi.

Samim prstenom unosite drugačije boje na svoj izgled, neka boje budu izraženije. Moderne i vječne karike. Rijedak predmet koji odlično pristaje 12-godišnjakinjama, kao i onima od 60. Znajte da nećete pogriješiti uzmete li bilo što od navedenog kao opciju, već samo možete poboljšati svoj svakodnevni look sa par modnih dodataka.
 
  autosjedalice za djecuDjeca bogatstvo naše najveće- ne možemo si pomoći i volimo ih najviše na svijetu, pa im tako i pokušavamo osigurati najbolje što im možemo priuštiti. No život danas nije jeftin iako sreću i veselja mališana nitko ne može platiti novcem. Kada prinova dođe u obitelj često već moramo biti pripremljeni sa osnovnim pomagalima" dječja oprema.

Kada kupujete dječja kolica morate prije mahnite odluke kupovine razmisli (osim o samom izgledu kolica) o njihovoj upotrebi, namjeni i sl. Dakle prvo i osnovno da želite zadovoljiti kvalitetu ali dječja kolica moraju biti određenih dimenzija jer ako imate mali auto masivna kolica nećete moći pospremiti u gepek i nesmetano ići na putovanja. Prije kupovine dječjih kolica naravno morate razmislit hoće to biti kolica koje planirate "upotrebljavati" da djetetove 2 godine ili ćete poslije kupiti kišobran dječja kolica. Nije lako donijeti odluku no naravno treba razmotriti sve mogućnosti, vrline i mane samog proizvoda. Hoće li to biti kolica 3u1, sa košarom od 0-8kg koja je ujedno i autosjedalica za auto. Pa ćete imati i košaru za malo veću bebu koja će već moći samostalno sjediti i promatrati svijet oko sebe. No svakako se prvo dogovorite od budgeta i ne izlazite i tih okvira cijene. Nemojte se žuriti sa odlukama već radije razmotrite sve proizvode i donesite pametnu odluku, jer biti će najgore ako ćete shvatiti da kupljena dječja kolica ne odgovaraju vašim dnevnim potrebama te ćete morati u kupovinu novih. No takve odluke Vas čekaju i sa dječji krevetići autosjedalice za djecu . Svu potrebnu opremu za djecu pronađite na web shopu Magicbaby - dječja oprema
 
  prodaja stanovaProdaja stana, kuće kako podići vrijednost- Ukoliko se nalazite u situaciji u kojoj razmišljate o prodaji stana ili kuće pripremili smo Vam par savjeta kako povećati cijenu stana koji će Vam pomoći da sitnim "zahvatima" povećate vrijednost i izgled svoga stana ili nekrenine. Svakako vodite računa o tome da je sve čisto.

Uredite dvorište i okućnicu jer svi volimo lijepe i uređene površine. Počitajte savjete i sigurni smo da vas neće navesti na krivi put već Vam pomoći da postignete bolju cijenu pri prodaji stana ili nekretnine.
 
Stomatolog zagrebLijepi osmijeh - Iako se svi pokušavamo oduprijedi reklamama i modi , neke stvari su imperativu današnjem svijetu. Bijeli i zdravi zubi otvaraju mnoga vrata, povećavaju prilike za uspjeh u poslu i privatnom životu. Svi volimo lijepo!


Saznajte više o dentalna higijena i vitamini i minerali za zdrave zube. Pročitajte više o estetskoj stomatologiji općenito i provjerite kako možete "popraviti " svoj osmijeh. A ako ste razmišljali o estetskoj kirurgiji .sigurno Vas zanima kakve su cijena plastične operacije u Hrvatskoj.
 
parketiKupnja novog parketa ili obnova postojećeg? - Trajnost parketa može doseći preko 100 godina, što je veliki plus no ako ste osoba sklona čestim promjenama tada dugotrajni parket nije rješenje za vas.

Nema potrebe da mijenjate parket baš iz tog razloga što je veoma izdržljiv. No, s druge strane parketi koji su se svaki čas obnavljali postaju istrošeni, te se zbog toga je potrebno postavljanje novogi parketa.

Parketi se zbog poplave možu uništiti do te mjere da je jedina opcija njegova kompletna zamjena.

Plijesan je je uzročnik propadanja parketa te kao posljedica napda plijesni parket je podložan bubrenjima i propadanju.

Ako je kod vas sličan slučaj onda svakako razmiljajte o promjeni kompletne podne obloge te postavljenu nove. Uz današnji izbor podnih obloga i parekta vjerujem da ćete pronaći one koji zadovoljavaju vaše potrebe.

No ako je pakret star, izlizan, na mjestima bez laka, razmaknutih dijelova tada razmislite o njegovoj restauraciji i ubložite manje a dobijete više.
 
namještaj krevetiKupovina namještaja - Svatko od nas ima neki budžet preko kojeg ne može ići, ovisno o pojedincima neko ima veći, a neko manji. Kupovina namještaja je vrlo skup i naporan proces, dosta vremena i živaca oduzima.

Kada ste uselili u kuću/stan prvo i osnovno što trebate nabaviti je stol, krevet, eventualno LCD tv. Kada je riječ o kupnji namještaja, nažalost zbog budgeta treba stišati želje i kupiti ono što si doista možete priuštiti.

Dajte si vremena da odlučite s kakvim namještajem bi bili zadovoljni te se raspitajte gdje bi bilo najpovoljnije kupiti baš ono što želite. Nemorate sve odjednom kupiti, lagano kupujete komad namještaja po komad. Bitno je da se imate gdje otuširati i spavati za početak te hladnjak za držanje hrane a za ove ostale stvari si uzmite vremena.
 
proslave rođendanaRođjendani ideje - kako je samo teško uvijek biti originalan pri organiziranju rođendanskih proslava. Rođendanske proslave rođendana i njena organizacija nije lagan posao, treba Vam ideja koja će Vas voditi kroz tematske proslave rođendana. Za djecu svake godine nešto novo. Pronašli smo za Vas web koji se posvetio proslavama rođendana Rođendani ideje

Pročitajte korisne ideje i savjete za organizaciju patry-ja za rođendane, za djecu, teenagere, mlade, stare i stogodišnjake.
 
Zaštita na radu - za sve poslovne objekte i urede koji se još uvijek nisu uskladili sa novi zakon o zaštiti na radu , svakako preporučamo da to učinite uz pomoć - energetsko certificiranje
 
tečajevi engleskog jezikaTečajevi engleskog jezika - U današnje vrijeme najbolje je ne biti u kategoriji onih koji se ne služe tečno engleskim jezikom u govoru ali i u pismu. Ako upadate u kategoriju neznalica engleskog zbog ovog ili onog razloga, svakako vam preporučamo da razmislite o tečaju engleskog jezika.


Bez obzira da li se u srednjim godinama ili učenik, student postoje programi prilagođeni svim životnim dobima. Svakako pogledajte ponudu ljetni intenzivni tečaj engleskog jezika za odrasle , uložite vrijeme i novac u svoje znanje. Neće Vam biti žao te će Vam se svaki novčić isplatiti.
 
Parketi GalekovićParketi - Parketi imaju nekoliko karakteristika po kojima se međusobno razlikuju. Obrada, način izrade, vrsta drveta te dimenzije i klasa parketa na kraju određuju izgled samog parketa. Prema vrsti drveta parketi se dijele na parkete rađene od domaće vrste drveta te egzote rađene od egzotičnog drva, egzotični parket. Među domaćim vrstama najčešći je hrast parket kao pouzdano i zahvalno drvo za parket. Uz hrast, tu su i bukva, jasen, trešnja, grab, bagrem, orah, maslina... Među egzotičnim vrstama najpoznatija i najkvalitetnija je tikovina, a zatim mahagonij, ipe, doussie, kempas, merbau, iroko, zebrano, jatoba, wenge, tauari...

Pokraj klasičnog parketa, danas trgovci i proizvođači nude i neke nove kao što su poput masivni seljački pod , masivni lakirani parket, dvoslojni parket, troslojni parket, themo parket, troslojni tvornički lakirani parket...
Parket se može slagati na više načina. Načešći su brodski pod i riblja kost. Prilikom kupovine parketa treba obratiti pozornost i na završnu obradu parketa stoga kupujte provjereno i kvalitetno parketi Galeković . Najčešći način završne obrade je brušenjem i lakiranjem parketa, a uz to, parket se može obraditi i uljem ili voskom, ovisno o želji.
 
Zaštita na radu - za sve poslovne objekte i urede koji se još uvijek nisu uskladili sa novi zakon o zaštiti na radu , svakako preporučamo da to učinite uz pomoć - zaštita na radu
 
uklanjanje virusa sa računalaRačunala i održavanjea - nadam se da se brinete za svoje računalo, bilo da se radi o stolnom PC računalu, Laptopu ili tabletu. Neovisno o modelu računala kao i svim aparatima potrebno je redovito održavanje računala.

Kako Vas ne bi napadali virusi i trojanci svakako pogledajtu uslugu instalacija antivirusnih programa. Naravno radite back up fileova kako se biste iznenadili te ostali bez cijele arhive slika, dokumenata i sl. uklanjanje virusa
 
Igor puretaIgor Pureta - u svojoj karijeri radio je na rukovoditeljskim pozicijama u međunarodnim podužećima i industrijama. Zadnjih 7 godina radi na mjestu Predsjednika Uprave Grawe Hrvatska.

Kroz svoje dugo i bogato radno iskustvo naučio je mnogo o ljudima te motiviriajućim faktorima kako bi uspješno vodili projekte, poslove i sama poduzeća.

Svoje znanje prenosi na svom blogu Igor Pureta te tamo piše o svojim iskustvima. Osobni razvoj i poslovni rast njegova su glavna preokupacija te leadership i executive Coaching. Saznajte što je to dobra prezentacija Obožava prenositi svoje znanje drugima koje možete i vi pročitati te primjeniti te uz minimalan napor učiti od uspješnijih i pametnijih u poslu.
 
Umjetni noktiUmjetni nokti, oprema - grizete nokte? Nikada niste bili na manikuri? Htjeli biste imati lije nokte? Evo rješenja za Vas, kako biste i Vi ponosno pokazivali svoje noktiće web shop Oprema za nokte - Franela Numbar, nudi Vam pribor za nokte te sav potreban materijal za ugradnju umjetnih noktiju.

Pogledajte veliki izbor, gelovi za nokte i kompletne opreme. Ugradnja umjetnih noktiju
 
Zaštita doma - vrijeme je početka godišnjih odmora i ljeta, pa ljudi obično vikendom napuštaju svoje domove i ne brinu oko zaštite njihove imovine. Zaštita od provale, tekst koji će Vas podsjetiti da ste i Vi moguća žrtva provale.
 
 

 
POLITIKA PRIVATNOSTI